Drukte-meter

CSinBKCity

Rustig
Druk

Copie-Sjop

Rustig
Druk
Gebruikersnaam:

Wachtwoord:


Paswoord vergeten?
Nieuw? Registreer hier!

Disclaimer

Eigendomsrechten
De intellectuele eigendomsrechten op alle teksten, beelden, geluiden en programmatuur van deze site zijn voorbehouden aan de Copie-Sjop.

Actualiteit
De Copie-Sjop spant zich in om de informatie die zij aanbiedt op deze site zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn, maar geeft ter zake geen garanties. Aan de inhoud van deze website kunnen derhalve geen rechten worden ontleend.

Prijzen
De prijzen op deze website gelden alleen voor studenten en medewerkers mits de artikelen gebruikt worden voor leerdoeleinden. Voor commercieel gebruik gelden andere tarieven.

Aansprakelijkheid
De Copie-Sjop aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor wat voor schade dan ook ontstaan uit het bezoeken van deze website.

Informatie van derden
Deze website kan hyperlinks naar andere websites bevatten die niet onder de controle staan van de Copie-Sjop. Deze hyperlinks zijn enkel voor uw gemak opgenomen en betekenen niet dat op of via deze websites aangeboden informatie, producten of diensten door de Copie-Sjop worden aanbevolen. Het gebruik van dergelijke hyperlinks is volledig voor eigen risico. De Copie-Sjop aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid met betrekking tot de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van dergelijke websites.

De Copie-Sjop houdt zich het recht voor deze privacy verklaring aan te passen. Alle aanpassingen worden op deze pagina gepubliceerd. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

Disclaimer